Voorstelling

Marc PEETERS

Marc PEETERS (°1959), licentiaat in de rechten, legt in september 1983 de eed af als advocaat. Na een stage van drie jaar (kantoor Stafhouder F.ERDMAN) wordt hij opgenomen op het tableau van de Orde van Advocaten te Antwerpen. Hierdoor is hij gebonden aan de deontologische en tuchtregels van het beroep, met inbegrip van de geheimhoudingsplicht , waardoor hij kan fungeren als uw juridisch vertrouwensman bij uitstek.
Zijn jarenlange praktische ervaring biedt U de garantie voor gedegen juridisch advies en voor de uitmuntende behartiging van uw zaak. Kortom, de zekerheid van antwoord op uw juridische vragen inzake familie- en verkeersrecht, bij uitbreiding fietsongevallen.

Zijn troeven : een diplomatieke én menselijke benadering van uw probleem, met de waarborg dat getracht wordt om procesvermijdend op te treden.

Sinds 01/02/2022 is hij partner in het advocatenkantoor 'Van Doosselaere Advocaten' en beheert hij samen met advocaat Filip WILLEMS het kennisplatform Fietsongeval.be waarvan hij de oprichter is.